Professionell möbeltvätt på plats i Stockholm!

Vi är specialiserade på professionell möbeltvätt i Stockholm och erbjuder skräddarsydda lösningar för olika miljöer, inklusive hotell, konferensanläggningar, båtar, restauranger och privatbostäder. Oavsett om det är offentliga utrymmen med hög trafik eller exklusiva privata rum, anpassar vi våra tjänster för att möta och överträffa dina förväntningar.

• Möbeltvätt • Modernaste tekniken • Inga torktider • På plats hos dig • Miljövänliga medel • Gratis impregnering

VAD VI GÖR

Om Support Mattvätt

Vi tvättar mattor, heltäckningsmattor, trappmattor, sängar, gardiner, soffor, stolar. Vi har specialiserat oss i flera år på svårtvättade material som sammet, viskos, rayon tencel, jacaranda, ull, sisal, bamboo, orierntaliska, med flera. Vi samarbetar med flera aktörer som Svenskt Tenn, Slett Voll, Englesson, EYE Interiör, Vicco, Jacaranda. Vi anlitas av Nobel och fem stjärniga hotel, som Grand Hotel, Hotel Diplomat, konferens, båtar, företag och privata kunder.

möbeltvätt

Tvätta nu – betala om 3 månader
Just nu vid begäran kan privata kunder få upp till 3 månader räntefri faktura,annars gäller 30 dagar. För företag gäller 30 dagar faktura.

Möbeltvätt inom hotell, konferens, båtar, restauranger och privat.

Akut Hjälp?

Sofistikerad möbeltvätt i Stockholm

Vi är experter på möbeltvätt i Stockholm och andra städer. Oavsett om det är soffor, sängar eller andra möbler, så kan du lita på oss för att göra dem rena och fräscha. Vi använder skräddarsydda tekniker för varje material, vilket säkerställer bästa resultat för dina möbler. Vår tjänst inkluderar möbeltvätt och kemtvätt utförd på plats hos dig, vilket sparar dig både tid och besvär.

Vår erfarenhet sträcker sig till att behandla allt från sammetssoffor till andra möbeltyper. Vi är även specialiserade på att ta bort fläckar och obehagliga lukter, såsom katt- och hundkiss. Efter noggrann rengöring avslutar vi processen med impregnering för att skydda dina möbler och hålla dem fräscha längre.

nöjdkund garanti

100% nöjd kundgaranti
Vår moderna utrustning och vårt expertkunnande inom möbeltvätt utgör grunden för den höga kvalitet vi levererar. Med över 35 års erfarenhet kan vi hantera nästan alla utmaningar, även om vissa mirakel kan ta lite längre tid. Vi erbjuder en 100% nöjd-kundgaranti, som gäller i 14 dagar efter utfört arbete. Observera att fläckar som ni orsakat ibland, dock mycket sällan, kan leda till små färgnyansändringar, vilket vi inte kan ta ansvar för. Din tillfredsställelse är vår prioritet när det gäller möbeltvätt.

Slå oss en signal 0763 – 18 45 80
Sänd oss ett mejl info@supportmattvatt.se
Följ oss på Instagram